629 por Extenso
seiscentos e vinte e nove
| Número | 629 |
|---|---|
| por Extenso | seiscentos e vinte e nove |
| Ordinal | seiscentos e vinte e nove° (629°) |
| Em um cheque | Seiscentos e vinte e nove reais e 00/100 centavos |
| Número | 629 |
|---|---|
629 por extenso é seiscentos e vinte e nove.
Em um cheque, escreva Seiscentos e vinte e nove reais e 00/100 centavos.
A forma ordinal de 629 é seiscentos e vinte e nove° (629°).