9.721 Słownie
dziewięć tysięcy siedemset dwadzieścia jeden
| Liczba | 9.721 |
|---|---|
| Słownie | dziewięć tysięcy siedemset dwadzieścia jeden |
| Liczebnik porządkowy | dziewięć tysięcy siedemset dwadzieścia jeden. (9721.) |
| Na czeku | Dziewięć tysięcy siedemset dwadzieścia jeden złotych 00/100 |