9.401 Słownie
dziewięć tysięcy czterysta jeden
| Liczba | 9.401 |
|---|---|
| Słownie | dziewięć tysięcy czterysta jeden |
| Liczebnik porządkowy | dziewięć tysięcy czterysta jeden. (9401.) |
| Na czeku | Dziewięć tysięcy czterysta jeden złotych 00/100 |