8.709 Słownie
osiem tysięcy siedemset dziewięć
| Liczba | 8.709 |
|---|---|
| Słownie | osiem tysięcy siedemset dziewięć |
| Liczebnik porządkowy | osiem tysięcy siedemset dziewięć. (8709.) |
| Na czeku | Osiem tysięcy siedemset dziewięć złotych 00/100 |