836 Słownie
osiemset trzydzieści sześć
| Liczba | 836 |
|---|---|
| Słownie | osiemset trzydzieści sześć |
| Liczebnik porządkowy | osiemset trzydzieści sześć. (836.) |
| Na czeku | Osiemset trzydzieści sześć złotych 00/100 |
| Liczba | 836 |
|---|---|
836 słownie to osiemset trzydzieści sześć.
Na czeku pisze się Osiemset trzydzieści sześć złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 836 to osiemset trzydzieści sześć. (836.).