807 Słownie
osiemset siedem
| Liczba | 807 |
|---|---|
| Słownie | osiemset siedem |
| Liczebnik porządkowy | osiemset siedem. (807.) |
| Na czeku | Osiemset siedem złotych 00/100 |
| Liczba | 807 |
|---|---|
807 słownie to osiemset siedem.
Na czeku pisze się Osiemset siedem złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 807 to osiemset siedem. (807.).