770.201 Słownie
siedemset siedemdziesiąt tysięcy dwieście jeden
| Liczba | 770.201 |
|---|---|
| Słownie | siedemset siedemdziesiąt tysięcy dwieście jeden |
| Liczebnik porządkowy | siedemset siedemdziesiąt tysięcy dwieście jeden. (770201.) |
| Na czeku | Siedemset siedemdziesiąt tysięcy dwieście jeden złotych 00/100 |