760 Słownie
siedemset sześćdziesiąt
| Liczba | 760 |
|---|---|
| Słownie | siedemset sześćdziesiąt |
| Liczebnik porządkowy | siedemset sześćdziesiąt. (760.) |
| Na czeku | Siedemset sześćdziesiąt złotych 00/100 |
| Liczba | 760 |
|---|---|
760 słownie to siedemset sześćdziesiąt.
Na czeku pisze się Siedemset sześćdziesiąt złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 760 to siedemset sześćdziesiąt. (760.).