7.201 Słownie
siedem tysięcy dwieście jeden
| Liczba | 7.201 |
|---|---|
| Słownie | siedem tysięcy dwieście jeden |
| Liczebnik porządkowy | siedem tysięcy dwieście jeden. (7201.) |
| Na czeku | Siedem tysięcy dwieście jeden złotych 00/100 |