709 Słownie
siedemset dziewięć
| Liczba | 709 |
|---|---|
| Słownie | siedemset dziewięć |
| Liczebnik porządkowy | siedemset dziewięć. (709.) |
| Na czeku | Siedemset dziewięć złotych 00/100 |
| Liczba | 709 |
|---|---|
709 słownie to siedemset dziewięć.
Na czeku pisze się Siedemset dziewięć złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 709 to siedemset dziewięć. (709.).