704 Słownie
siedemset cztery
| Liczba | 704 |
|---|---|
| Słownie | siedemset cztery |
| Liczebnik porządkowy | siedemset cztery. (704.) |
| Na czeku | Siedemset cztery złotych 00/100 |
| Liczba | 704 |
|---|---|
704 słownie to siedemset cztery.
Na czeku pisze się Siedemset cztery złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 704 to siedemset cztery. (704.).