697.013 Słownie
sześćset dziewięćdziesiąt siedem tysięcy trzynaście
| Liczba | 697.013 |
|---|---|
| Słownie | sześćset dziewięćdziesiąt siedem tysięcy trzynaście |
| Liczebnik porządkowy | sześćset dziewięćdziesiąt siedem tysięcy trzynaście. (697013.) |
| Na czeku | Sześćset dziewięćdziesiąt siedem tysięcy trzynaście złotych 00/100 |