6.401 Słownie
sześć tysięcy czterysta jeden
| Liczba | 6.401 |
|---|---|
| Słownie | sześć tysięcy czterysta jeden |
| Liczebnik porządkowy | sześć tysięcy czterysta jeden. (6401.) |
| Na czeku | Sześć tysięcy czterysta jeden złotych 00/100 |