618 Słownie
sześćset osiemnaście
| Liczba | 618 |
|---|---|
| Słownie | sześćset osiemnaście |
| Liczebnik porządkowy | sześćset osiemnaście. (618.) |
| Na czeku | Sześćset osiemnaście złotych 00/100 |
| Liczba | 618 |
|---|---|
618 słownie to sześćset osiemnaście.
Na czeku pisze się Sześćset osiemnaście złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 618 to sześćset osiemnaście. (618.).