6.101 Słownie
sześć tysięcy sto jeden
| Liczba | 6.101 |
|---|---|
| Słownie | sześć tysięcy sto jeden |
| Liczebnik porządkowy | sześć tysięcy sto jeden. (6101.) |
| Na czeku | Sześć tysięcy sto jeden złotych 00/100 |
| Liczba | 6.101 |
|---|---|
6.101 słownie to sześć tysięcy sto jeden.
Na czeku pisze się Sześć tysięcy sto jeden złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 6.101 to sześć tysięcy sto jeden. (6101.).