605 Słownie
sześćset pięć
| Liczba | 605 |
|---|---|
| Słownie | sześćset pięć |
| Liczebnik porządkowy | sześćset pięć. (605.) |
| Na czeku | Sześćset pięć złotych 00/100 |
| Liczba | 605 |
|---|---|
| Słownie | sześćset pięć |
| Liczebnik porządkowy | sześćset pięć. (605.) |
| Na czeku | Sześćset pięć złotych 00/100 |
605 słownie to sześćset pięć.
Na czeku pisze się Sześćset pięć złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 605 to sześćset pięć. (605.).