| Liczba | 6.013 |
|---|---|
| Słownie | sześć tysięcy trzynaście |
| Liczebnik porządkowy | sześć tysięcy trzynaście. (6013.) |
| Na czeku | Sześć tysięcy trzynaście złotych 00/100 |
6.013
is
sześć tysięcy trzynaście
Fun fact about the number 13
Najczęściej zadawane pytania
Jak napisać 6.013 słownie?
6.013 słownie to sześć tysięcy trzynaście.
Jak napisać 6.013 na czeku?
Na czeku pisze się Sześć tysięcy trzynaście złotych 00/100.
Jaki jest liczebnik porządkowy 6.013?
Liczebnik porządkowy 6.013 to sześć tysięcy trzynaście. (6013.).
Powiązane Liczby
Dostępne również w
🇬🇧 6.013 in Words (English)
🇪🇸 6.013 en Palabras (Español)