510 Słownie
pięćset dziesięć
| Liczba | 510 |
|---|---|
| Słownie | pięćset dziesięć |
| Liczebnik porządkowy | pięćset dziesięć. (510.) |
| Na czeku | Pięćset dziesięć złotych 00/100 |
| Liczba | 510 |
|---|---|
510 słownie to pięćset dziesięć.
Na czeku pisze się Pięćset dziesięć złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 510 to pięćset dziesięć. (510.).