5.010 Słownie
pięć tysięcy dziesięć
| Liczba | 5.010 |
|---|---|
| Słownie | pięć tysięcy dziesięć |
| Liczebnik porządkowy | pięć tysięcy dziesięć. (5010.) |
| Na czeku | Pięć tysięcy dziesięć złotych 00/100 |
| Liczba | 5.010 |
|---|---|
5.010 słownie to pięć tysięcy dziesięć.
Na czeku pisze się Pięć tysięcy dziesięć złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 5.010 to pięć tysięcy dziesięć. (5010.).