49.013 Słownie
czterdzieści dziewięć tysięcy trzynaście
| Liczba | 49.013 |
|---|---|
| Słownie | czterdzieści dziewięć tysięcy trzynaście |
| Liczebnik porządkowy | czterdzieści dziewięć tysięcy trzynaście. (49013.) |
| Na czeku | Czterdzieści dziewięć tysięcy trzynaście złotych 00/100 |