4.770 Słownie
cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt
| Liczba | 4.770 |
|---|---|
| Słownie | cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt |
| Liczebnik porządkowy | cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt. (4770.) |
| Na czeku | Cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt złotych 00/100 |