4.767 Słownie
cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt siedem
| Liczba | 4.767 |
|---|---|
| Słownie | cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt siedem |
| Liczebnik porządkowy | cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt siedem. (4767.) |
| Na czeku | Cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt siedem złotych 00/100 |