467 Słownie
czterysta sześćdziesiąt siedem
| Liczba | 467 |
|---|---|
| Słownie | czterysta sześćdziesiąt siedem |
| Liczebnik porządkowy | czterysta sześćdziesiąt siedem. (467.) |
| Na czeku | Czterysta sześćdziesiąt siedem złotych 00/100 |
| Liczba | 467 |
|---|---|
467 słownie to czterysta sześćdziesiąt siedem.
Na czeku pisze się Czterysta sześćdziesiąt siedem złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 467 to czterysta sześćdziesiąt siedem. (467.).