46.121 Słownie
czterdzieści sześć tysięcy sto dwadzieścia jeden
| Liczba | 46.121 |
|---|---|
| Słownie | czterdzieści sześć tysięcy sto dwadzieścia jeden |
| Liczebnik porządkowy | czterdzieści sześć tysięcy sto dwadzieścia jeden. (46121.) |
| Na czeku | Czterdzieści sześć tysięcy sto dwadzieścia jeden złotych 00/100 |