3.720 Słownie
trzy tysiące siedemset dwadzieścia
| Liczba | 3.720 |
|---|---|
| Słownie | trzy tysiące siedemset dwadzieścia |
| Liczebnik porządkowy | trzy tysiące siedemset dwadzieścia. (3720.) |
| Na czeku | Trzy tysiące siedemset dwadzieścia złotych 00/100 |