37.010 Słownie
trzydzieści siedem tysięcy dziesięć
| Liczba | 37.010 |
|---|---|
| Słownie | trzydzieści siedem tysięcy dziesięć |
| Liczebnik porządkowy | trzydzieści siedem tysięcy dziesięć. (37010.) |
| Na czeku | Trzydzieści siedem tysięcy dziesięć złotych 00/100 |