34.101 Słownie
trzydzieści cztery tysiące sto jeden
| Liczba | 34.101 |
|---|---|
| Słownie | trzydzieści cztery tysiące sto jeden |
| Liczebnik porządkowy | trzydzieści cztery tysiące sto jeden. (34101.) |
| Na czeku | Trzydzieści cztery tysiące sto jeden złotych 00/100 |