337.011 Słownie
trzysta trzydzieści siedem tysięcy jedenaście
| Liczba | 337.011 |
|---|---|
| Słownie | trzysta trzydzieści siedem tysięcy jedenaście |
| Liczebnik porządkowy | trzysta trzydzieści siedem tysięcy jedenaście. (337011.) |
| Na czeku | Trzysta trzydzieści siedem tysięcy jedenaście złotych 00/100 |