2.964 Słownie
dwa tysiące dziewięćset sześćdziesiąt cztery
| Liczba | 2.964 |
|---|---|
| Słownie | dwa tysiące dziewięćset sześćdziesiąt cztery |
| Liczebnik porządkowy | dwa tysiące dziewięćset sześćdziesiąt cztery. (2964.) |
| Na czeku | Dwa tysiące dziewięćset sześćdziesiąt cztery złotych 00/100 |