2.313 Słownie
dwa tysiące trzysta trzynaście
| Liczba | 2.313 |
|---|---|
| Słownie | dwa tysiące trzysta trzynaście |
| Liczebnik porządkowy | dwa tysiące trzysta trzynaście. (2313.) |
| Na czeku | Dwa tysiące trzysta trzynaście złotych 00/100 |