Liczby Słownie
21.001 Słownie
dwadzieścia jeden tysięcy jeden
Liczba21.001
Powiązane Liczby
Najczęściej zadawane pytania
Jak napisać 21.001 słownie?
21.001 słownie to dwadzieścia jeden tysięcy jeden.
Jak napisać 21.001 na czeku?
Na czeku pisze się Dwadzieścia jeden tysięcy jeden złotych 00/100.
Jaki jest liczebnik porządkowy 21.001?
Liczebnik porządkowy 21.001 to dwadzieścia jeden tysięcy jeden. (21001.).
Dostępne również w