2.031 Słownie
dwa tysiące trzydzieści jeden
| Liczba | 2.031 |
|---|---|
| Słownie | dwa tysiące trzydzieści jeden |
| Liczebnik porządkowy | dwa tysiące trzydzieści jeden. (2031.) |
| Na czeku | Dwa tysiące trzydzieści jeden złotych 00/100 |