200.070 Słownie
dwieście tysięcy siedemdziesiąt
| Liczba | 200.070 |
|---|---|
| Słownie | dwieście tysięcy siedemdziesiąt |
| Liczebnik porządkowy | dwieście tysięcy siedemdziesiąt. (200070.) |
| Na czeku | Dwieście tysięcy siedemdziesiąt złotych 00/100 |