Liczby Słownie
18.121
is
osiemnaście tysięcy sto dwadzieścia jeden
Fun fact about the number 21
Liczba18.121
Liczebnik porządkowyosiemnaście tysięcy sto dwadzieścia jeden. (18121.)
Na czekuOsiemnaście tysięcy sto dwadzieścia jeden złotych 00/100
Najczęściej zadawane pytania
Jak napisać 18.121 słownie?
18.121 słownie to osiemnaście tysięcy sto dwadzieścia jeden.
Jak napisać 18.121 na czeku?
Na czeku pisze się Osiemnaście tysięcy sto dwadzieścia jeden złotych 00/100.
Jaki jest liczebnik porządkowy 18.121?
Liczebnik porządkowy 18.121 to osiemnaście tysięcy sto dwadzieścia jeden. (18121.).
Powiązane Liczby
Dostępne również w