16.501 Słownie
szesnaście tysięcy pięćset jeden
| Liczba | 16.501 |
|---|---|
| Słownie | szesnaście tysięcy pięćset jeden |
| Liczebnik porządkowy | szesnaście tysięcy pięćset jeden. (16501.) |
| Na czeku | Szesnaście tysięcy pięćset jeden złotych 00/100 |