Liczby Słownie
15.008 Słownie
piętnaście tysięcy osiem
Liczba15.008
Słowniepiętnaście tysięcy osiem
Liczebnik porządkowypiętnaście tysięcy osiem. (15008.)
Na czekuPiętnaście tysięcy osiem złotych 00/100
Powiązane Liczby
Najczęściej zadawane pytania
Jak napisać 15.008 słownie?
15.008 słownie to piętnaście tysięcy osiem.
Jak napisać 15.008 na czeku?
Na czeku pisze się Piętnaście tysięcy osiem złotych 00/100.
Jaki jest liczebnik porządkowy 15.008?
Liczebnik porządkowy 15.008 to piętnaście tysięcy osiem. (15008.).
Dostępne również w