15.003 Słownie
piętnaście tysięcy trzy
| Liczba | 15.003 |
|---|---|
| Słownie | piętnaście tysięcy trzy |
| Liczebnik porządkowy | piętnaście tysięcy trzy. (15003.) |
| Na czeku | Piętnaście tysięcy trzy złotych 00/100 |
| Liczba | 15.003 |
|---|---|
15.003 słownie to piętnaście tysięcy trzy.
Na czeku pisze się Piętnaście tysięcy trzy złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 15.003 to piętnaście tysięcy trzy. (15003.).