142.103 Słownie
sto czterdzieści dwa tysiące sto trzy
| Liczba | 142.103 |
|---|---|
| Słownie | sto czterdzieści dwa tysiące sto trzy |
| Liczebnik porządkowy | sto czterdzieści dwa tysiące sto trzy. (142103.) |
| Na czeku | Sto czterdzieści dwa tysiące sto trzy złotych 00/100 |