1.304 Słownie
tysiąc trzysta cztery
| Liczba | 1.304 |
|---|---|
| Słownie | tysiąc trzysta cztery |
| Liczebnik porządkowy | tysiąc trzysta cztery. (1304.) |
| Na czeku | Tysiąc trzysta cztery złotych 00/100 |
| Liczba | 1.304 |
|---|---|
1.304 słownie to tysiąc trzysta cztery.
Na czeku pisze się Tysiąc trzysta cztery złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 1.304 to tysiąc trzysta cztery. (1304.).