1.010 Słownie
tysiąc dziesięć
| Liczba | 1.010 |
|---|---|
| Słownie | tysiąc dziesięć |
| Liczebnik porządkowy | tysiąc dziesięć. (1010.) |
| Na czeku | Tysiąc dziesięć złotych 00/100 |
| Liczba | 1.010 |
|---|---|
1.010 słownie to tysiąc dziesięć.
Na czeku pisze się Tysiąc dziesięć złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 1.010 to tysiąc dziesięć. (1010.).