1.000.000.012 Słownie
jeden miliard dwanaście
| Liczba | 1.000.000.012 |
|---|---|
| Słownie | jeden miliard dwanaście |
| Liczebnik porządkowy | jeden miliard dwanaście. (1000000012.) |
| Na czeku | Jeden miliard dwanaście złotych 00/100 |
| Liczba | 1.000.000.012 |
|---|---|
1.000.000.012 słownie to jeden miliard dwanaście.
Na czeku pisze się Jeden miliard dwanaście złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 1.000.000.012 to jeden miliard dwanaście. (1000000012.).