952 i Ord
ni hundre femtito
| Tall | 952 |
|---|---|
| i Ord | ni hundre femtito |
| Ordenstall | ni hundre femtitonde (952e) |
| På en sjekk | Ni hundre femtito kroner og 00/100 øre |
| Tall | 952 |
|---|---|
| Ordenstall | ni hundre femtitonde (952e) |
952 med ord er ni hundre femtito.
På en sjekk skriver man Ni hundre femtito kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 952 er ni hundre femtitonde (952e).