929 i Ord
ni hundre tjueni
| Tall | 929 |
|---|---|
| i Ord | ni hundre tjueni |
| Ordenstall | ni hundre tjueninde (929e) |
| På en sjekk | Ni hundre tjueni kroner og 00/100 øre |
| Tall | 929 |
|---|---|
| Ordenstall | ni hundre tjueninde (929e) |
929 med ord er ni hundre tjueni.
På en sjekk skriver man Ni hundre tjueni kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 929 er ni hundre tjueninde (929e).