6 897 i Ord
seks tusen åtte hundre nittisju
| Tall | 6 897 |
|---|---|
| i Ord | seks tusen åtte hundre nittisju |
| Ordenstall | seks tusen åtte hundre nittisjunde (6897e) |
| På en sjekk | Seks tusen åtte hundre nittisju kroner og 00/100 øre |