6 670 i Ord
seks tusen seks hundre sytti
| Tall | 6 670 |
|---|---|
| i Ord | seks tusen seks hundre sytti |
| Ordenstall | seks tusen seks hundre syttinde (6670e) |
| På en sjekk | Seks tusen seks hundre sytti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 6 670 |
|---|---|
6 670 med ord er seks tusen seks hundre sytti.
På en sjekk skriver man Seks tusen seks hundre sytti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 6 670 er seks tusen seks hundre syttinde (6670e).