6 646 i Ord
seks tusen seks hundre førtiseks
| Tall | 6 646 |
|---|---|
| i Ord | seks tusen seks hundre førtiseks |
| Ordenstall | seks tusen seks hundre førtiseksnde (6646e) |
| På en sjekk | Seks tusen seks hundre førtiseks kroner og 00/100 øre |