6 502 i Ord
seks tusen fem hundre to
| Tall | 6 502 |
|---|---|
| i Ord | seks tusen fem hundre to |
| Ordenstall | seks tusen fem hundre tonde (6502e) |
| På en sjekk | Seks tusen fem hundre to kroner og 00/100 øre |
| Tall | 6 502 |
|---|---|
6 502 med ord er seks tusen fem hundre to.
På en sjekk skriver man Seks tusen fem hundre to kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 6 502 er seks tusen fem hundre tonde (6502e).