6 478 i Ord
seks tusen fire hundre syttiåtte
| Tall | 6 478 |
|---|---|
| i Ord | seks tusen fire hundre syttiåtte |
| Ordenstall | seks tusen fire hundre syttiåttende (6478e) |
| På en sjekk | Seks tusen fire hundre syttiåtte kroner og 00/100 øre |