64 701 i Ord
sekstifire tusen sju hundre en
| Tall | 64 701 |
|---|---|
| i Ord | sekstifire tusen sju hundre en |
| Ordenstall | sekstifire tusen sju hundre ennde (64701e) |
| På en sjekk | Sekstifire tusen sju hundre en kroner og 00/100 øre |