6 400 i Ord
seks tusen fire hundre
| Tall | 6 400 |
|---|---|
| i Ord | seks tusen fire hundre |
| Ordenstall | seks tusen fire hundrende (6400e) |
| På en sjekk | Seks tusen fire hundre kroner og 00/100 øre |
| Tall | 6 400 |
|---|---|
| Ordenstall | seks tusen fire hundrende (6400e) |
6 400 med ord er seks tusen fire hundre.
På en sjekk skriver man Seks tusen fire hundre kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 6 400 er seks tusen fire hundrende (6400e).